AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin mesajında; “28 Şubat Türk Demokrasisine vurulmuş kara bir lekedir. Türk Milletinin maalesef ki karanlık güçler tarafından her 10 yılda bir darbelerle demokrasisine müdahale edilmiş, Türk Milletinin özgür müreffeh bir yaşam standardı yaşaması engellenmiştir. Darbeler her ne şekilde yapılmış olursa olsun, devlete ve milletin hür iradesine ihanettir. Bu ülkede maalesef ki milletin büyük bir çoğunluğunun oyları ile iktidara gelmiş Başbakanını dahi asacak derecede hainleşmiş bu odaklar, ülkemizi karanlık günlere sürüklemişlerdir. Binlerce insan, her ne görüşte olursa olsun bu karanlık güçlerin baskı ve şiddeti ile canlarından olmuş, ülkemiz karanlık günlerin yaşanmasına neden olmuştur.

“İkna odalarında birçok genç kızımıza psikolojik baskı yapıldı”

28 Şubat 1997’de birçok gencimiz başörtüsü yüzünden üniversitelere alınmadı. İkna odaları adı altında birçok genç kızımıza psikolojik baskı yapıldı. Sınavlarda derecelere giren birçok gencimiz katsayıları yüzünden 2 yıllık üniversitelere dahi giremedi. Ordudan namaz kılanlar, eşleri kapalı olanlar atıldı. Eşlerinin kapalı olup olmadıkları tespit etmek için tüm ordu personelinin aile fotoğrafları istendi.

“Erdoğan’ın kararlı dik duruşu haksızlıkları ve uygulamaları tarihin çöplüğüne attı”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümete gelişi ve kararlı dik duruşu ile 28 Şubat’ın tüm haksızlıklarını ve uygulamalarını tarihin çöplüğüne attı. O dönemin darbeye çanak tutan tüm kurumlarını darbecilerden ve yandaşlarından temizledi. Paralel örgütler tarafından hatırlatılmaya çalışılan darbe kültürünü, basiretli duruşu ile bertaraf etti ve bu karanlık güçlerle mücadele halen devam etmektedir. Allah bu millete bu utanç yıllarını tekrar yaşatmasın” ifadelerinde bulundu.

Haber:Y.SEVER