AK Parti Düzce teşkilatı belde belediye başkan aday adaylarına yönelik olarak temayül yoklaması yaptı. 3 belde de 15 aday adayının yarıştığı seçimler saat 10.00’da başladı. İl ve belde yönetimi, belde belediye başkanı ve meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcileri sandık başına gitti. Boğaziçi’nden 85, Beyköy’den 88, Konuralp’ten 72 partili oy kullandı.

Konuralp’ten Yusuf Ercan, İmran Aktepe, Talib Çabukoğlu, Erdoğan Özcan, Boğaziçi’nden İbrahim Ercan, Hüseyin Altınışık, Hüseyin Atik, Davut Karaduman, Mehmet Alemdar, Savaş Uzun, Salih Çavuş , Beyköy’den Osman Kılıç, Hasan Çam, Hakan Uykusuz, Ali Usta’nın aday adayı olduğu partide temayül yoklaması öğle saatlerine kadar devam edildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, il ve ilçelerde temayüllerin tamamlandığını hatırlatarak ilçelerin sayısal yoğunluk nedeniyle sonuçların daha belirlenemediğini belirtti.

Kaşıkoğlu, “Süreci son ayağı olan belde teşkilatlarımızın ve bizlerin de oy kullandığı belde belediye başkan adaylarımızın belirleme sürecine yönelik teşkilat temayülünde genel merkezin talimatı ile yerine getiriyoruz. Kurduğumuz komisyon görevini aldı. 250’ye yakın arkadaşımızın oy kullanacağı teşkilat temayülünü gerçekleştiriyoruz. Böylelikle belde belediye başkanlarımızın belirleme sürecinde de bizim üzerimize düşen bölümleri tamamlamış olacağız. Sonrasında önce ilçe belediye başkan adaylarımız ardından da belde belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Böylelikle süreç sonucunda geleceğiz ve artık arazide çalışmalar başlayacak. İnşallah memleketimiz için, halkımız için iyi bir netice olur.” dedi.

Haber; S.KAŞKIR