Alperen Ocakları Düzce İl Başkanı Onur Çetin, koronavirüs salgınına yakalanan hastaları iyileştirmek için canla başla çalışan sağlık personeline yaptığı açıklama ile teşekkür etti.

Pandemiyle en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarına tüm imkanlarıyla destek olmaya hazır olduklarını vurgulayan Çetin yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“11 Mart’tan bu yana Covid-19 salgını karşısında büyük bir azim ve gayretle çalışan kahraman sağlık personelimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Pandemi süresince hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve görevli sağlık personellerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Devletimizin görev yapmakta olan tüm sağlık personellerimize psikolojik ve maddi tüm imkanlarını sonuna kadar kullanmalıdır.

Pandemi süresinde hayatını kaybeden sağlık personellerimizin aileleri de bu süreç de unutulmamalı, mağdur edilmemelidir. 3600 ek göstergede bir an önce hayata geçirilmeli ve tüm sağlık personelimize kadro açılmalıdır. Hastanelerimizde görev yapan temizlik görevlileri, şoförler ve idari personellerin de hakları göz ardı edilmemeli ek ödemeleri bir an önce yapılmalıdır. Alperen Ocakları Düzce İl Başkanlığı olarak sağlık personelimize destek olmaya tüm imkanlarımızla hazırız.”

Haber: C. Üstüner