İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Emel Tığılı belediye olarak Türkiye genelinde yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırılmak üzere başlattıkları ‘7 Bölge 700 çocuk’ projesi isimli yardım kampanyası kapsamında Düzce’ye geldi.



Gölyaka’da 40 çocuğun kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını belirleyen parti yetkilileri, bağışçı bütçesi ile karşılanan proje için öğrencilere ulaştırmak üzere Tığılı eşliğinde Gölyaka’ya hareket etti.

Gölyaka’ya hareket etmeden önce İl Örgütünü ziyaret eden Tığılı proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. “7 Bölge 700 çocuk projesi kapsamı ile bugün Düzce’deyim. Çocuklarımıza bot, mont, atkı, bere, kırtasiye malzemeleri gibi hediyeler getirdim. Siyasi partilerde sosyal sorumluluk projeleri çok önemlidir. Daha fazla halkın ihtiyaçları doğrultusunda, iç içe olmak özellikle de çocuklara çok daha fazla sahip çıkmamız gerekmektedir. Yetişkinler her istediklerine bir şekilde sahip olabilir fakat çocuklar asla. Onlar bizim yarınlarımız ve onlar için ne mümkünse yapmaya hazırız. Bu yüzden buradayım. Bakırköy Belediye Başkanımızın da en hassas olduğu konu çocuklardır. Onun desteği ve verdiği katkı ile bugün buradayım. Şu anda 40 çocuğumuz için geldik ama en kısa zamanda proje kapsamında yeniden burada olacağız.‘’ dedi.

Tığılı’nın ardından basına bilgi vermek üzere CHP İl Sekreteri Faruk Darıyerli söz aldı. Darıyerli “Bakırköy Belediye Başkanı ve teşrif eden yardımcımız Emel Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Şu anda Düzce’yi hatırlayıp projelerini ilimize de uyguluyorlar.40 çocuğumuza buluşmak üzere hareket ediyoruz. Eğer ki ülkemizde her daim çocuklarımızla gönül birliği içerisinde olursak, millet olarak ileride çok daha iyi yerlere geliriz. Bizde hem parti hem de şahıs olarak sosyal sorumluluk projelerini destekleyen grup olmayı sürdüreceğiz. Bizler bu proje ve benzeri hizmetler yapmaya kendi adımıza da devam edeceğiz. Çocuklara yönelik projelerimiz sıra ile en yakın zamanda siz basın mensupları ile paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.



Tığılı ve partililer açıklamaların ardından Gölyaka’da bulunan Yunusefendi Şehit Tarık Demircan İlk ve Ortaokuluna yardım malzemelerini götürdü.