2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, 5 yıl aradan sonra belediyedeydi.

Mehmet Keleş 2009'da Belediyeyi böyle teslim etti.    TIKLAYIN

 


29 Mart yerel seçimlerinin ardından Düzce Belediye Başkanı olan Ak Parti adayı İsmail Bayram’a, Düzce belediyesi önünde düzenlenen mehteranlı törende görevi teslim eden Mehmet Keleş, bugün belediyeyi başkan adayı olarak ziyaret etti. Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte belediyeye gelen Keleş, önce Bayram’la bir süre makamında sohbet etti, ardından belediye personeli ile bir araya geldi.

Seçimin seyri hakkında İsmail Bayram’la görüş alışverişinde bulunan Keleş, AK Parti’nin zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi, ancak yaptırdığı anket çalışmalarında Ak Parti seçmeninin kararlı olarak partisinin arkasında durmaya devam ettiğini dile getirdi. Belediye meclis üyesi adaylarının dikkatle dinlediği sohbetin sonrasında konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, seçim çalışmalarında başarılar diledi.


İSTİKRARI SAĞLAYACAK KADROLARLA DEVAM EDECEK


Bayram, “Bugünkü ziyaretlerinde seçimin seyrine ilişkin durumu ve bundan sonraki süreçte neler yapılabiliriz konuşuyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu zor süreci yine Türkiye’nin ülkemizin menfaati adına istikrarı sağlayacak kadrolarla devam edecek. İnşallah 30 Mart itibariyle ak parti belediyecilikte kaldığı yerde devam edecektir. Bu amaçla gayret ediyoruz hepimiz. Teşkilatlarımızı meclis üyesi arkadaşlarımız ve başkan adayımız şimdiden kutluyor başarılar diliyorum.” dedi.

SOKAKLARDA DESTEK İSTİYORUZ


Bayram’a 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Keleş, seçime hızla yaklaşılırken, İsmail Bayramı Sahada seçim çalışmalarında yanlarında bulunarak destek vermesini istedi.


Keleş, “Bizim bıraktığımız noktadan hiç hissettirmeden, başarılı işlerin altına imza attılar. Bu aşamadan sonra bizlerinde onların bıraktığı noktadan hizmet yarışını sürdürmeye gayreti içinde olacağız. Bu süreçte onlarında desteğine ihtiyacımız var. Seçim öncesi değil, seçimden sonrada 5 yıl boyunca birikmiş kurumsal hafızanın devam etmesi noktasında bilhassa destek bekliyorum. Biz her zaman kendisini değerli arkadaşımız, belediye başkanımız olarak bütün çalışmaların içinde görmek istiyoruz. Bu saatten sonra aktif seçim dönemine giriyoruz, buradan sayın başkanımıza sokaklarda da bize katılması için destek talep ediyoruz.” dedi.
Keleş, daha sonra İsmail Bayram’ın eşliğinde belediyeyi dolaşarak personelle tokalaştı.

 

 

Haber;S.Kaşkır