CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK, PM ve Milletvekillerine kendi imzasını taşıyan bir görevlendirme yazısı gönderdi. “Partimizin etkili, sistemli, sonuç alıcı ve örgütlerle sürekli temas içinde çalışmalar sürdürmesi iktidar mücadelemizin temel gücü olacaktır” ifadelerini yer aldığı yazıda Genel başkan Kılıçdaroğlu, 81 ile görevlendirmeler yaptı.


İŞBİRLİĞİ HEDEFLENİYOR


CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gönderdiği yazıda, örgütün Genel Başkan Yardımcıları, PM üyeleri ve Milletvekilleri ile ilişkilerini geliştirmek, Partililer arasında gerekli işbirliğinin hedeflediğini ifade etti.
Örgütün tüm birimleri ile yapılacak denetim çalışmaları ise 1 ay içerisinde Genel Sekreterliğe bildirilecek. Bu süre zarfında il ve ilçelerde seçmenle birebir görüşme yapılması ise Kılıçdaroğlu tarafından özellikle belirtildi.


81 ilde görevlendirmelerin yapıldığı listeye göre Düzce’den sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ milletvekili Faik Öztrak, Denetmen PM Üyesi olarak CHP Ankara Üyesi ve aynı zamanda CHP’nin en genç isimlerinden Ezgi Akar, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci olacak.
Düzce’den Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve İstanbul Milletvekili ihsan Özkes sorumluydu.

 

Haber: S. Kaşkır