Düzce’nin en büyük ilçelerinden biri olan Akçakoca’yı bu seçim döneminde CHP’nin elinden almak isteyen Ak parti ilçe teşkilatında çalışmalar titizlikle yürütülüyor. 8 adayın belediye başkanlığı için başvuruda bulunduğu ilçe teşkilatında seçim çalışmalarını aktaran Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ı yerden yere vurdu. Bilgin, Sahil projesi ve terminal projesi ile övünen Albayrak’ın çalışmalarını siyasi yatırım olarak nitelendirdi.

 

Bilgin, “Belediye başkanımız çok aceleci, popülist davranarak siyasi yatırım yapmıştır. Siyasi yatırım amaçlı seçime yetiştirebilmek adına projelerin çok verimli veya uygun şartlarda uygulandığı görüşündeyim. “dedi.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili sık sık aksaklıklar yaşandığına dikkat çeken Bilgin, Akçakoca’ya sahil bandı dışında bir çivi dahi çakılmadığını belirtti.


Bilgin, “Bir yağmurda sahil bandında kanalizasyon taşmakta, yapılan yollar yeniden yama yapılmakta. Tekrar sökülmekte. Akçakoca Sadece sahil bandından ibaret değil. Akçakoca’da yaşayan 25-30 bin nüfusumuz var. Biraz dolaştığınızda Akçakoca sahil bandı dışında bir çivi çakılmadığını görürsünüz. Sahil bandı projesi de borçlanarak yapılmış, Akçakoca halkının cebinden çıkan ödenekle yapılmıştır. Biz Ak Parti olarak Türkiye’de çok büyük yatırımlara imza atmış bir parti olarak büyük ve ciddi projelerle seçimlere gireceğiz. Halkımızın Ak Partinin Ak Hizmetlerinden yararlanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağız.” diye konuştu. 

 

Haber; S. KAŞKIR