Düzce’de son yıllarda artan uyuşturucu kullanımı CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu’nun gündeminde… Seçim gezilerinde en dikkat çeken konulardan birinin Düzce’de boş zamanlarını değerlendireceği spor tesislerinin ve sosyal alanlarının yetersizliğine işaret eden Karslıoğlu, gençleri uyuşturucu kullanımına karşı koruyucu projeler geliştireceklerin belirtti.


Karslıoğlu, “Gençlerimiz için en uygun yerlerde hiçbir şey yapamasak halı sahalar yapacağız. Düzce’de uyuşturucu kullanımı da arttı. Ya kahveye gidecek ya da uyuşturucu kullanacak. Bu önlemek için alt yapısını hazırlamalıyız.” dedi.


Seçime 32 kala CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, gündüzleri ev ve esnaf ziyaretleri, akşamları ise kahve toplantıları ile seçim maratonuna ara vermiyor. Bugününü Düzce’nin en büyük mahallelerinden biri olan Aziziye’ye ayıran Karslıoğlu, mahalle halkının ilk kapısını çalan aday oldu… Tek tek evlerin kapısını çalan Karslıoğlu önce destek istedi sonra mahallenin sorunlarını dinledi. Karslıoğlu vatandaşın CHP’yi bir kurtuluş yolu olarak gördüğünü ve ilgisini her geçen gün arttığını söyledi.


Karslıoğlu,“ Biz Düzce’de gitmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu mahallede vatandaşın bizden isteği park, kaldırım… 30 Mart’ta gördüğümüz bu ilgi sandıkta oya dönüşürse sandıktan çıkacağımızla ilgili hiçbir şüphem yok. Herkes bir kurtuluş arayışında… Vatandaşımız artık bazı şeylerden umudunu kesmiş. Arayış içinde. Bizde alternatif olarak varız diyoruz. Bize el verirseniz biz elimizi uzattık. Biz Düzce’nin çok acil olarak sorunlarını çözeceğiz.” diye konuştu.

 

 

Haber;S.Kaşkır