31 Mart 2019 tarihinde Türkiye'nin sandık başına gideceği Mahalli İdareler Seçimleri için il, ilçe ve belde belediye başkan adayları merak konusu olan partiler, tarihleri belirledi.

Düzce'de tüm belediyeleri alma hedefiyle çalışmalarını sürdüren MHP'nin Düzce, Gölyaka, Kaynaşlı ve Beyköy adayları 17 Aralık Pazartesi günü yani yarın kamuoyuna açıklanacak.

Bilindiği gibi MHP Genel Merkezi, Akçakoca'da Okan Yanmaz, Cumayeri'nde Mustafa Koloğlu, Gümüşova'da Muharrem Tozan, Çilimli'de Ömer Demirtaş, Yığılca'da Rasim Çam ve Boğaziçi'nde ise İlyas Tanış ile seçime girme kararı aldı.

Yine CHP ile ittifak kararı alan İYİ Parti de tarih olarak 17 Aralık'ı seçti. Düzce Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Küçük isminin ön plana çıktığı İYİ Parti'de ilçe ve belde adayları düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak.

Düzce Belediyesi için eski Bakan Dr. Faruk Özlü ile yola çıkan AK Parti'nin ilçe ve belde adayları ise 22 Aralık tarihinde netlik kazanacak. Düzce'de tüm belediyeleri elinde bulunduran ve 31 Mart'ta fire vermek istemeyen AK Parti Genel Merkezi haftalardır sürdürdüğü aday belirleme çalışmalarına son şeklini verdi. 22 Aralık Cumartesi günü yapılacak açıklama ile Düzce'de hangi başkanlarla yola devam edilip hangilerine "Tamam" denildiği ortaya çıkacak.


Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ