AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yine sosyal paylaşım hesabı üzerinden konuştu. Daha önce hakkında genel merkeze yapılan şikayetler üzerine soluğu Ankara'da alan ve partinin üst düzey yetkilileri ile görüşen Kaşıkoğlu, görüşme sonrası içini sosyal paylaşım hesabında dökmüştü. Yaptığı açıklamalar Düzce gündemini uzun süre meşgul etmişti. Şimdide merak edilen ve kamuoyunun açıklama beklediği Keleş hakkında 2009 yılında açıldığı iddia edilen 33 soruşturma dosyası.

 

13 KASIM'DA YAPILAN "YEMİN ETTİRİLDİLER" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Muhalefetin yanı sıra ak parti içinden de sorgulanmaya başlanan konuya ilişkin Kaşıkoğlu, açıklamalarda bulunan aday adaylarından Selahattin Aydın ve Semih Kıbrıs’a sert konuştu.
Kaşıkoğlu, Düzenlediği basın toplantıları ile “aday olmasam da belediye başkanı adayı gibi çalışacağım” yeminini hatırlatarak sözünün arkasında durması için partisine kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi çağrısında bulunan ve İl Başkanını istifaya davet eden Selahattin Aydın ve Semih Kıbrıs’a şu şekilde cevap verdi:

 



“Aday aday adaylarımızdan, sayın Aydın ve sayın Kıbrıs’a, namus ve şerefleri üzerine verdikleri sözlere izafeten ithaf olunur. Namus ve şeref gibi kavramlar, insanlar için yaşam iksiridir. Bu değerleri yitirenler toplum içinde barınamazlar. Allah kimseyi böyle zelil bir duruma düşürmesin.”

Kaşıkoğlunu sosyal medyadan yaptığı bu açıklamanın ardından Semih Kıbrısın yanıtı gecikmedi.Kıbrıs kaşıkoğluna şu şekilde cevap verdi:

“MENFAATİ OLMADAN İLK GÜNDEN BUGÜNE KADAR YÖN DEĞİŞTERMEDEN GELDİM. NE OLDUĞUMU,KİM OLDUĞUMU ANLATMAYA YETERLİDİR. AK PARTİMİN KAPATILMASI GÜNDEME GELDİĞİNDE PARTİ ARAYIŞINA GİRENLERİ DE BİLİRİM.ALLAH İSLAH ETSİN.”

 

 

Semih Kıbrıs sosyal medyada yaptığı yazılı açıklmasının altına Ak Parti İl başkanı Kaşıkoğlu'na itafen Necip Fazıl'ın şu sözlerini ekledi “ORTADA KİMSE YOKTU BİZ SÖKERKEN BAYIRI ,AÇILDI ŞİMDİ SAHTE MÜRŞİTLER PANAYIRI.”

 

Haber: S. KAŞKIR