Vatan Partisi 7 Haziran’da yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için Düzce’den aday adayı olan 7 ismi basın toplantısıyla tanıttı. Vatan Partisi’nden milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan Doktor Mehmet Kaçar, Emekli Yüzbaşı İsmail Hakkı Uğur, Emekli Bankacı Ruhsar Uysal, Sigortacı Kerim Özbasan ve Yönetici Serap Naz Başar tanıtım toplantısında yer alırken Emekli Emniyet Müdürü Halis Oran rahatsızlığı sebebiyle toplantıda yer alamadı.

Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez aday adaylarını tanıtmadan önce yaptığı açıklamada şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ve pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ergenekon sanığı emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin (65) için baş sağlığında bulundu. Sönmez, Türkiye üzerinde yürütülen oyunların altını çizmek gerektiğini ifade ederek, bölünme projelerine karşı vatandaşlara Vatan Partisi’ne yetki vermeleri çağrısında bulundu.

Vatan Partisi’nde milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları 3 Nisan Cuma günü sona erecek. Seçimlerde partinden milletvekili adayı olarak yer alacak üç isim hafta sonu üyelerin oy kullanımıyla belirlenecek.
Adat tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber:Y.SEVER