24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için çalışmalarına başlayan AK Parti’de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün düzenlediği iftar yemeğinde Düzce’den milletvekili aday adayı olan isimler bir araya geldi. Programa şehir dışında olması nedeniyle AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır katılmazken diğer milletvekili adayları Ayşe Keşir ile Numan Çabuk katıldı. 51 milletvekili aday adaylarından bir çoğunun katıldığı programda AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de yer aldı.

“Çok çalışacağız”
İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan bakan Faruk Özlü, seçime az bir süre kaldığını dile getirerek,

“Milletvekili aday adaylarımızla birlikte sohbet etmek, aile toplantısı yapmak için buradayız. Aday adayı olan ama listeye giremeyen arkadaşlarımızla beraber olacağız ve istişare edeceğiz. Adaylarımız belirlendikten sonra hemen çalışmalarımıza başladık. Çok çalışacağız. Bütün vatandaşlarımıza ulaşacağız. Dertlerini dinleyeceğiz. Bu süreçte dün seçim beyannamemizi açıkladık, gelecek için vaatlerimizi, sözlerimizi kendileri ile paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.



“Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır”
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin yaptığı açıklamalara da değinen Bakan Özlü;

 “Muharrem Bey’in konuşmalarınıza baktığınız zaman Muharrem Bey dersine iyi çalışmıyor. Geçen defa da TÜBİTAK Başkanlığı için bir konuşma yaptı. Veterinerden TÜBİTAK Başkanı yapmayacağım dedi. Oysaki TÜBİTAK Başkanı veteriner hekim değildir. Kaldı ki veteriner hekim de olabilir. Muharrem Bey derslerine iyi çalışmıyor. Muharrem Bey’in yaptığı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır. Dersine iyi çalışmıyor. Şunu bilmesi gerekir ki Muharrem Bey, bizim üreteceğimiz otomobil elektrikli otomobildir. Elon Musk’ın ürettiği bir otomobildir. Bir teknoloji ürünüdür. Geleceğin teknolojilerine haiz bir ürün ortaya çıkaracağız. Maliyetinin yarıdan çoğu yazılım olacak olan bir otomobilden bahsediyoruz. Tamamen geleceğin teknolojilerini yansıtan bir otomobilden bahsediyoruz. Dersine iyi çalışmıyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iftar programı basına kapalı devam ederken Bakan Özlü iftar programının ardından milletvekili adayı ve mevcut milletvekili Ayşe Keşir ve Fevai Arslan ile birlikte geçenin geç saatlerine kadar esnaf ziyaretlerinde bulundu.



Haber: M.AYDIN