MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı'nın belediye nikah salonunda yaptığı istişare toplantısına Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve Başkan Yardımcısı Okan Yanmaz da katıldı. İlçe Başkanı Levent Akça’nın önerisiyle divan başkanlığına eski ilçe başkanlarından İsmail Güner seçildi.
İvme kazandığımız halde yaşanan istifalar üzdü


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Levent Akça, yaptığı konuşmasında herkese katılımından dolayı teşekkür ederek, “İki yerel seçimde büyük bir ivme kazandığımız halde yaşanan istifalar hepimizi üzdü. 4 Ocak 2015 tarihinde kongreye gideceğiz.belirten Bu kongreyi, yönetim kurulumuzu daha da güçlendirmek için bir fırsat gördük ve bu kongre sürecinde siz değerli dava arkadaşlarımızın fikirlerini almak, görüşlerine başvurmak, istekli dostlarımızın yönetime katılmasını sağlamak, en önemlisi hasret gidermek ve gönül birliğini sağlamak için bu istişare toplantısını yapmayı uygun gördük. Kırgınlıklar dargınlıklar sona ermeli ve güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanmalıyız." dedi.


Dayanışma içinde olmalıyız
Toplantıda konuşan İl Başkanı Danışmaz ise “Kırgınlık, dargınlıklar sona ermeli. Önümüzde kongre süreci var. Şubatta il kongresi olacak ve aday değilim. Dayanışma içinde olmalıyız.” şeklinde konuşurken ve Başkan Yardımcısı Okan Yanmaz da "5100 oyun sorumluluğunu taşıyoruz. Bunu hiç gözden ırak tutamayız. Onların hakkını her paltformda daha da güçlenerek savunacağız. Bir an önce parti içi dayanışmasını en üst noktaya çıkarmalıyız.” diye konuştu. Toplantı partililerin söz alarak görüşlerini açıklaması, eleştirilerini yapmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
(Kaynak: akcakocasahil.com)