Vatan Partisi, 7 Haziran’da ön seçimle belirlediği milletvekili adayları Doktor Mehmet Kaçar, Yönetici Serap Naz Başar ve Emekli Bankacı Ruhsar Uysal birlikte 1 Kasım genel seçimlerine girecek. Parti İl binasında aday tanıtım toplantısı düzenleyen İl Başkanı Fethi Sönmez, adaylarını 1. Numara olarak tarif etti.

Sönmez, “adaylarımız 1 numara üstüne aday tanımıyorum. En seçkin adaylar bizde” diye konuştu. Vatan Partisi olarak iki çözüm önerisi sunduklarını ifade eden Sönmez, onları da şöyle anlattı:

“birincisi üreten Türkiye… Yerli üretimi destekleyerek Türkiye’de yoksulluk ve gelir uçurumunu kaldırmak. İkincisi ise birleşen Türkiye. Terörün arkasında Amerika var. Türkiye Suriye Irak ve İran’la işbirliği yaparak terörün kökünü kazıyacak.”

Vatan Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Kaçar, Türkiye’nin mevcut iktidarla yol kat edemeyeceğini söyledi ve 1. Hedeflerinin Ak Parti’yi iktidardan indirmek olduğunu dile getirdi.2.sıra Milletvekili Adayı Serap Naz Başar ise vatan partisine verilecek oyların boşa gideceği düşüncesinin yanlış olduğunu vurguladı ve Vatan Partisi’ni mecliste olması gerektiğini söyledi.3. sıra Milletvekili adayı Ruhsar Uysal, vatanın bütünlüğünün önemine vurgu yaparak herkesi  vatan partisinde birleşmeye davet etti.