7 Haziran’a yaklaştıkça adayların seçim çalışmalarını artırıyor. Köy köy mahalle mahalle gezen, adaylar, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmak istemiyor.

“İSTİKRAR SÜRSÜN İSTİYORUZ”

Seçim gezileri kapsamında Düzce’nin dört bir yanına giden AK Parti Düzce Milletvekili adayları, vatandaşlardan 13 yıldır olduğu gibi bu seçim seçimde de destek istiyor. Seçim gezileri kapsamında Gölyaka’nın Saçmalıpınar köyüne giden milletvekili adayları Fevai Arslan ve Faruk Özlü, köy kahvesinde hem AK Partinin icraatlarını anlattı hem de vatandaşları dinledi. Saçmalıpınar’da konuşan AK Parti Düzce Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Fevai Arslan, “13 yıldır istikrar yakaladık ve bu istikrarın bozulmasını sizler de istemezsiniz” diye konuştu.

Köy kahvesinde konuşan AK Parti Düzce milletvekili adayı Faruk Özlü ise Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu ve her geçen gün daha da geliştiğini kaydetti. Özlü, “Sizlerin sayesinde 13 yıldır iktidarda hizmet yapıyoruz. Yine sizlerin desteği ile istikrarı sürecek” ifadelerinde bulundu. Saçmalıpınar köyü sakinleri, köylerinin sorunlarını ve eksikliklerini anlattı. AK Parti heyetleri eksiklikleri not aldı.

TEBER GÜMÜŞOVA’DA

CHP 1. Sıra milletvekili adayı Zafer Teber de Gümüşova Halilbey ve Soğuksu Nüfren  köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Teber, Halil Bey köy sakinlerinin kendisine ’’Düzce’yi temsil noktasında siz bizim yükselen sesimiz olacaksınız. Buna inancımız tamdır. Bizler size sahip çıkacağız ve sizi meclise Milletvekili olarak göndereceğiz. Sonuna kadar arkandayız.” dediğini söyledi.

Soğuksu Nüfren köyünde ise halk Teber’in tüm anlattıklarını can kulağıyla dinleyip kendisine sorular yönelttiler. Teber, CHP’nin yasal düzenlemeler, finansal istikrar, istihdama yönelik atılacak adımlar ve çiftçilere yapılacak ekonomik destekler hakkında bilgiler verdi.

Haber;S.KAŞKIR