Yerel seçimler için bütün partiler çalışmalarına start verirken özellikle yapılan anketler ve halk görüşleri ön planda tutuluyor. Düzce’de de milletvekili seçimlerinden bir milletvekili çıkaran Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimler için de çalışmalarına başladı.

Düzce’den bakanlık ve bir milletvekili kaybeden AK Parti’de ise yerel seçimler için dikkatli bir çalışma söz konusu. Partide aday olarak gösterilecek isimler ön plana çıkarken kimin aday olacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bir milletvekili çıkaran MHP’de de yerel seçimlerde gösterilecek aday büyük önem taşıyor. Milletvekili seçimlerinde bir milletvekili kazanan partide, yerel seçimleri de kazanmak için çalışmalar bütün boyutlarıyla devam ediyor.

Milletvekili seçimlerinde büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde de yerel seçimler öncesinde Düzce’de sessizlik hakim. Partide yerel seçimler için herhangi bir çalışma yapılmazken kimin aday olarak gösterileceği de soru işareti.

İYİ Parti’de ise yeni yönetim oluşturmak için partinin 81 ildeki il yönetimi istifa etmişti. Partide yeni bir yapılanma süreci başlarken yerel seçimler için nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyor. Kimin aday gösterileceği de merak edilen konular arasında.

Haber: M. AYDIN