Adayların belli olmasıyla birlikte artık siyasilerin tamamı seçime kilitlendi. Adaylar teşkilatlarla birlikte sahada, sabahtan akşama kadar vatandaşlara ulaşarak destek istiyor.

AK PARTİ STK’LARDA

AK parti bugünü Sivil Toplum Kuruluşlarına ayırdı. AK Parti Düzce Milletvekilleri, İl ve ilçe Yönetim kurulu üyeleri, İGM üyeleri ve milletvekili aday adayları, Düzce Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Düzce Bakkallar ve Bayiler Odası, Düzce Demir ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başta olmak üzere STK’ları dolaştı.  Ziyaretlerde Sivil Toplum Kuruluşlarına önem verildiği ve toplumun kanaat önderleri olduğu vurgulandı.

CHP AVM’DE

Düzce CHP Milletvekili 1. Sıra Adayı Zafer Teber de Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Zorlu, Gençlik Kollarından sorumlu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bektaş, Kadın Kolları İl Başkanı Suna Can ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Düzce Merkezdeydi. Teber ve partililer alışveriş merkezinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim broşürlerini dağıtan partililer seçim için destek istedi.

MHP YIĞILCA’DA

MHP Düzce Milletvekili Adayları Abdullah Danışmaz ve Demet Günday ise bugün Yığılca’daydı. Yığılca’daki kurum ve kuruluşları gezen adaylar ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Gördükleri ilgiden memnun olan adaylar, esnaflara bol kazançlı günler diledi, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP’ye destek sözü aldı. Ziyarette teşkilat üyeleri de hazır bulundu. 

Haber;S.KAŞKIR