Arslan: “Köylerdeki Tüm Sıkıntıları Gidereceğiz”

Partilerin seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Düzce Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Fevai Arslan, İstilli ve Bahçeköy’e gitti.



Arslan, İstilli’de Düzce’deki tüm köylerin sıkıntılarının giderileceğini kaydederken, Bahçeköy’de de eksiklikleri bildiklerini belirterek, “ 4 Derslikli okul yaptırılacak” dedi.

Teber gençlerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi 1.Sıra Milletvekili Zafer Teber ise partinin gençleriyle yemekte bir araya geldi. Teber, yemekte ülke koşullarının ne kadar zorlaştığını, demokrasinin tehlike içerisinde olduğunu ve bu çıkmazdan ancak Cumhuriyet gençleriyle atlatılabileceğini söyledi.


Bu zor ve karanlık günlerin ışığı yalnızca sizlersiniz diyen Teber, sizlerin gücünü hissetmek onur vermektedir cümlelerini kaydetti.

Danışmaz ve konuk düşman çatlattı

MHP’nin adayları ise ilçe ve köy ziyaretlerini yoğunlaştı. Vatandaşlarla bir araya gelen MHP’nin milletvekili adayları, 7 haziran seçimleri için destek istedi. İş yoğunluğu ile seçim gezilerine ağırlık veremeyen MHP’nin ikinci sıra adayı Suat Konuk da sahalara yöneldi.


İkinci sıradan aday gösterildiği için partisine kırgın olduğu konuşulan Konuk,  1. Sıra milletvekili adayı Abdullah Danışmaz’la çektirdiği fotoğrafla düşman çatlattı.

İttifak seçim beyannamesini açıkladı

Seçimlerde ittifak yapan Saadet ve BBP’nin adayları ise çalışmalarına sessiz sedasız devam ediyor. Hafta sonu genel başkanlarının seçim beyannamesi açıkladığı toplantıya katılan partililer, Düzce’ye döner dönmez çalışmaları yoğunlaştırdı.


Seçime birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve BBP'nin seçim beyannamesinde, "işçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye, asgari ücretten vergi alınmaması" vaatleri bulunuyor.

Haber;S.KAŞKIR