İsimlerinin açıklanmasının ardından vakit kaybetmeden gezilerine başlayan siyasi parti Düzce Belediye Başkan adaylarının dün akşam da gezi programları yoğundu.

İsmail Bayram muhtarlarla birarada

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram gezi programları kapsamında dün akşam da muhtarlarla yemekli programda biraraya geldi. Bayram, muhtarların sorunlarını dinleyerek göreve gelmeleri halinde sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Evren Kuşçuoğlu “İpsiz Recep” dizisi ekibiyle

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu da dün akşam Düzce Platosu'nda dizi çekimlerine devam eden “İpsiz Recep” dizisi ekibiyle biraraya geldi. Dizinin başrol oyuncusu Kadir İnanır'la sohbet eden Kuşçuoğlu, dizi ekibinin neler yaptığı hakkında bilgi de aldı.

Ömer Küçük'te boş durmadı .

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Küçük, dün projelerini anlattıktan sonra akşam gitmediği mahalleleri ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

Selahaltin Aydın da gezilerine start verdi.

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın da dün akşam seçim gezilerine başladı. Aydın'ın ilk durağı mahalle statüsüne geçen Çakırlar Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Aydın, sorunların çözümü noktasında gereken her şeyi yapacağını söyledi.