24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için partilerin çalışmaları seçimlere 34 gün kala ara vermeden devam ediyor. Düzce’de de milletvekili adayı olabilmek için bütün partilerdeki aday adayları ellerinden geleni yapıyor.



Diğer taraftan aday adayları arasında bazı isimler de yaptıkları çalışmalarla Düzce’de dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle AK Parti’de Avukat Ali Dilber, MÜSİAD Eski Başkanı İsa Şengüloğlu, İstanbul Başakşehir Belediye Meclis Başkan Vekili görevi de yapan Cüneyt Yılmaz ve İş Adamı Zafer Gündüz, Fahrettin Şengür, Erkan Seçkin ile Hatun Albayrak yaptıkları çalışmalarla ön planda oldular. Bu isimlerin çoğu programda da yer almaları dikkatlerden kaçmadı.



Düzce’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden dikkat çeken isim ise bir önceki seçimlerde de partisinden aday olan Yönetici Zafer Teber oldu. Teber de yaptığı açıklamalar ve Düzce’yi geliştirmek için yaptığı projelerle partisinin dikkat çeken ismi oldu. Diğer dikkat çeken isim ise emekli büyükelçi Hasan Öktem oldu.



Milliyetçi Hareket Partisi’nde ise Düzce milletvekili adayları belli olurken bu zamana kadar partiden milletvekili ve belediye başkan adayı olan Ömer Küçük de aday adaylığı konusunda hep ön planda kalmayı başarmıştı. Bu seçimlerde ise partisinden aday olmayı başaramadı.


İYİ Parti’de ise bu zamana kadar ön planda olan isim olarak partisinin ilçe başkanlığı görevini de yapan Yunus Özay Er çıktı. O da aday adayları içinde popülitesini koruyan isim oldu.

Bu aday adayları partilerinden dikkat çeken isimler olurken aday olamayan Ömer Küçük dışındaki isimlerin partilerinden aday olup olmayacakları ise Düzce kamuoyunda merak edilen konuların arasında yer alıyor.

HAaber: M.AYDIN