CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu Gölyaka'da yaptığı ziyaretlerin ardından Düzce merkeze geldi.
Bazı mahalleleride ziyaret eden Kılıçdaroğlu beraberinde İl Başkanı Zekeriya Tozan merkez İlçe Başkanı Evren Kuşcuoğlu ve partililerle birlikte sürdürdüğü ziyaretlerinde konak gazinosuna giderek burada Abhaz Kültür derneği ile Kafkas Kültür derneğini ziyaret etti.
Dernek yöneticileriyle Ülke ve Düzce gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu AK Partiyi silkelemenin zamanı geldi. Bunuda hep birlikte yapacağız. Ülke kötü yönetiliyor buna dur demenin zamanı gelmiştir dedi. Daha sonra Kızılay düğün salonuna gelen Kılıçdaroğlu kalabalık bir topluluğa seslendi.
Düzenlenen panelde konuşan Kılıçdaroğlu iktidara geldiklerinde hırsızlığa ve yomsuzluğa dur diyeceklerini ayrıca Milletvekililği dokunulmazlığını kaldıracaklarını söyledi.
Eğitime çok büyük önem vereceklerini mevcut eğitim sisteminin iyi olmadığını belirten Kılıçdaroğlu "emeklilik yaşının 65'e çıktığı ve emekliye 60 lira zam yaptılar ama emekli dernekleri Başbakana zam için teşekkür ettiler. Ayrıca buradan tekel işcilerini selamlıyorum ve '4C' ile bu işcileri sokaklara dökenlerden mutlaka hesap sorulmalıdır bu hükümet telefon dinlemeleriyle adeta bir korku imparatorluğu yaratmıştır demokrasi getirip yerleştiriyoruz diyen hükümet demokrasi dışı uygulamalarda bulunuyor. İlk seçimde Düzce'den en az bir Milletvekili istiyoruz sizlerin desteği ile iktidara geldiğimizde tüm sorunları çözeceğiz. Düzce'nin gelişmesi için CHP'den göndereceğiniz Milletvekili Düzce'nin içinde bulunduğu sorunları çözecek dedi.