"Samanderemiz var, dünyanın haberi yok; Güzelderemiz var, bilenimiz yok; müzemiz var, gidenimiz yok. Tüm bunları dirilteceğiz."

Bu sözler MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer küçük'e ait. Seçim gezilerini sürdüren Küçük'ün bugünkü adresi Hurdacılar Sitesi oldu. İl Teşkilatından isimlerle siteyi gezen Küçük, Hurdacılar Derneği Başkanı Bekir Can'ın misafiriydi.

Bekir Can'ın Konuralpli olması nedeniyle ziyaretin gündemini Konuralp oluşturdu. Küçük, Konuralp'in değerini artıracak çalışmaları olduğunu belirtti.


Küçük, "Konuralp, Türkiye'de Düzce'nin ses çıkaracağı, bir beldemiz aslında. Mahalle olmakla ismini kaybett gibi görünse de Düzce'nin gözbebeği bir belde olarak yaşayacaktır. Turizm anlamında yukarıya çekecek bir beldemiz aslında. O anlamda çalışmalarımız da var. Konuralp'in tarihsel gücünü ortaya çıkaracak çalışmaların alt yapısını hazırladık." ifadelerini kullandı.

Ömer Küçük gençlere yönelik çalışmaları olduğunu, gençleri bağımlılıklardan kurtaracak, üniversite gençliğini şehirle kucaklatacak projeler hazırladıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hurdacılar Derneği Başkanı Bekir Can, başkan seçilmesi durumunda Ömer Küçük'ten istekleri olacağını söyledi. 


Can, "Hurdacılar sitesiyle ilgili isteklerimiz olacak. Tabi noksanlarımız var. Hem Düzcemiz için hem sitemiz için. O yardımları sayın başkanımızdan bekleyeceğiz. Gittiğimiz zaman kapısına vurup içeri girebileceğiz. Burada çok başkan gördük, görüşmediler bizlerle. Bu konuda İsmail Başkanımız da çok hassastı. Her zaman ilgilendi bizimle. Aynı şeyi Ömer Başkanımızdan da bekliyoruz." dedi.