31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda sandıktan zaferle ayrılan adaylar mazbatalarını almaya başladı. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi’nden 3. Defa aday gösterilen ve %41.48 oy oranı ile hedefine ulaşan Okan Yanmaz mazbatasını geçtiğimiz gün aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile Akçakoca Adliyesi’ne gelerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tuğba Şener’den mazbatasını alan Yanmaz burada mutluluğunu dile getirdi ve kendisine destek verenlere teşekkür etti.



Bugün ise devir teslim töreni için Akçakoca Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen partililer ve Yanmaz’a destek veren vatandaşlar, hep birlikte Akçakoca Belediyesi’ne yürüdü. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın da eşlik ettiği kalabalık, belediye binasına gelerek gerçekleştirilen törene katıldı.



Gerçekleştirilen devir teslim töreninde salon hınca hınç dolarken, burada konuşan Yanmaz şu ifadeleri kullandı:

"Artık seçim bitti, yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Bizleri bu yolda bırakmayan, tüm teşkilat üyelerime teşekkür ediyorum. Bizler ayrıştırıcı olmayacağız, birleştirici olacağız."

Cüneyt Yemenici de başkanlığı döneminde kendisinin yanında olan teşkilat mensupları ve tüm Akçakocalı'lara teşekkür ederek, Yanmaz'a başarılar diledi. 



Konuşmalarının ardından Yanmaz, Yemenici'ye çiçek takdim etti.

Takdimin ardından başkanlık makamına çıkan Yanmaz, makam odasının kapısını söktürerek görevine başladı.



Kaldırılan kapının 5 yıl boyunca yerine koyulup koyulmayacağı ise merak konusu.

 

Haber: İ.İ.AYDOĞDU