Twitter'dan AK Parti'ye ilişkin açıklamalarda bulunan Fuat Avni, seçime ilişkin yeni iddialar ileri sürdü. Seçimde hile yapılacağı iddiasını ortaya atan Fuat Avni’nin listesinde Düzce’nin de yer almasını Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin yorumladı.

Keskin, “ bunlar çok basit şeyler… Türkiye 7 Haziran’da bir seçim yaşadı. 7 Haziran’da kimlerin neler yaptığını herkes biliyor. O zaman hiç kimsenin sesi çıkmadı. Doğu bölgelerinde yapılan olayları yakınen takip ettiniz. Bunları milletin vicdanına bırakıyoruz. Biz 1 oyun bile çok önemli olduğunu düşünerek gece gündüz çalışıyoruz. Bu iddiaları yapanlar, kendileri onları yapan insanlardır. Akılları arasında başka şeyler olan insanlar, bunları açığa çıkarıyorlar.”dedi.

Düzce’nin 4 dönemdir AK Parti ile 3-0 yaptığını anımsatan Keskin, “özellikle Düzce için bunu söylüyorsa çok ahlaksızca bir hareket.” dedi.

İl Başkanı Keskin, “Düzce’nin yapısı belli. İnşallah 5. Kez 3-0 yapacağız. Halkımıza güveniyoruz. Fuat Avni ve benzeri insanlar ilk önce kendi kimliklerini açıklayarak bu yayınları yapmaları gerekiyor. Biz her şeyimizle buradayız. Türkiye genelinde bu algıyı oluşturmaya çalışanlar demokrasiye inanmayanlar. Demokratik bir ülkede demokratik bir seçim yapabilmek ve Milletin iradesinin sandığa yansımasına önem veriyoruz. Biz bütün seçimlerde sandık müşahitlerimize “biz demokratik seçim yapmak istiyoruz, seçimlerde verilen oylara sahip çıkın” diye mesajlar veriyoruz. Fuat Avni ve benzeri yayınlar bunları bilmezler. Millet her şeyin farkında, 1 Kasım’da gerekli cevabı verecektir.”dedi.

HABER;S.KAŞKIR