Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’ın “Düzce Gençliği Evet Diyor” programına katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, son günlerde hakkında çıkan Düzce Belediyesinde akrabalarını çalıştırdığı yönündeki haberler üzerine CHP İl Başkanlığının yaptığı basın açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Bundan sonra da nüfus kayıt örneği alacam yoksa inanmıyorlar
Keleş, CHP İl Başkanlığının hazırladığı dosyayı Ankara’ya göndermesine ilişkin ““Önce gençlik kollarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Biz aslında çok büyük bir sesiz ama birkaç tane cılız ses yalan söyleyerek bizi bastırmaya çalışıyor. Bu 3.dönem. Biz 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyoruz. Çok uzaktan da olsa bu kurumda akrabam olan insanlar mevcuttur. Buradan oy devşirmeye çalışmak da ahlaksızlıktır. Bununla ilgili kanuni müeyyideleri yerine getireceğiz. Bundan sonra da nüfus kayıt örneği alacağım yoksa inanmıyorlar.” dedi.

Manevi tazminat davası açacağız
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, dün CHP İl Gençlik Kolları’nın yaptığı basın açıklamasına ilişkin konunun muhataplarına manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.