30 Mart yerel seçimleri daha şimdiden birçok hikayeye konu oldu. Yıllarca emek verdiği partisinden aday gösterilmeyince başka partiye geçen, partisinden istifa eden birçok kişi günlerce konuşuldu. Ama belki de bu seçimin en ilginç hikayesi Erkahraman ailesine ait.

Dün partilerin Belediye Meclis Üyeleri aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etmesinin ardından bir detay dikkat çekti. Ak Parti İl Yönetimi'nde yer alan Feridun Erkahraman'ın eşi Nesrin Erkahraman MHP'den Belediye Meclis Üyeliği'ne 9.sıradan aday oldu.

Bir ömür aynı yolda beraber yürümeye karar verip evlilik kurumuna adım atan çiftin iki farklı partiden siyasi yoluna devam etmesi ilginç bir durum ortaya çıkardı. Bu durumun siyasi bir fikir ayrılığını mı yoksa ailenin demokratik yapısını mı ortaya koyduğu henüz bilinemiyor. Ama bilinen şu siyasi rüzgarlar Erkahraman ailesinin evinde farklı esiyor.

SON DAKİKA GELİŞME.... AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

Haberimizin ardından son dakika bir gelişme yaşandı. Ak Parti İl Yönetiminde görevli Feridun Erkahraman,bugün partisinden istifa etti. Erkahraman, " gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğinden ve il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum gereğinin yapılmasını arz ederim" yazılı dilekçesini Ak parti İl Başkanlığına yolladı.