Haftasonu yapılan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi’nde merkez ilçe başkanı seçilen Aydın Dursun, kongreyi birlik beraberlik içinde demokrasinin yansıtıldığı “şölen havası” olarak değerlendirdi.

 

 

 

ÇIKAN SONUÇ GAYET DEMOKRATİK

 

Öncü Ana Haber’de Erol Tayhan’ın sorularını yanıtlayan Dursun, kendisinin seçim süreci boyunca Abdullah Danışmaz’ın adayı olarak lanse edilmeye çalışıldığını belirtti. Dursun, “ Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat esaslıdır. Teşkilat ne derse kimi uygun görürse görevi o alır. Bu dönemde bizi uygun gördü. Çıkan sonuç gayet demokratik. Teşkilat beni destekleseydi açık ara farkla almam gerekirdi. Delegasyona baskı yapıldığını düşünmüyorum. Delege kendi hür iradesini yansıttı. Burada kazanan adaylar değil, Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” dedi.

 

AİLE İÇİNDE KAVGA OLUR

 

Dursun, Kongre sonucunda yaşanan gerginliği de “aile içinde olur” şeklinde yorumladı.
Dursun, “ bu teşkilat büyük bir camia. Aile içinde kavga huzursuzluk olabilir. Bunlar aile içindeki konular. Kongrelerde sıkıntıların konuşulduğu halledildiği yerler. O tür çıkışlar olabilir. O üyelerin hepsi bizim için önemli. Onlar bizim büyüklerimiz bize yol göstermeleriniz istiyoruz.” diyerek yeni bir sayfa açarak yollarına devam edeceğini belirtti.

 

SEÇMEN VEBAL ALTINDA


Geçmişte muhtarlık da yapan Dursun, üç dönemdir Düzce’de 3-0 yapan iktidarın çalışmalarını da değerlendirdi. Dursun, “ üç dönem 3-0 yaptılar, peki Düzce’de ne yapıldı halk karar versin. Yaptıkları birbiri ile kavga etmek. Teşkilat içinde gruplaşmak. Arada bir kamuoyuna gaf yaparak varlıklarını göstermek. Seçmen bu seçimde doğru karar vermek zorunda. Seçmen vebal altında. Hırsızlık yolsuzluk her şey ortada ama “çalışıyorlar” diye toplumda bir algı oluşturuluyor. Bolu’ya bağlıyken daha iyi hizmet aldığımızı düşünüyorum. Kaç yıldır asfalt yapılıyor. Bir türlü bitirilemedi. Su sorunu da öyle. Göstermelik yatırımlar var… Milletvekili seçimlerinde bu gidişata dur denilmeli.” diye konuştu.

Haber;S.KAŞKIR