Dün gerçekleştirilen Ak Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısının ardından ilk değerlendirmeleri Öncü Ana Haber’de yapan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, birlik ve berberliğin ön planda olduğu toplantıya Düzce teşkilatını yüzde 88 katılım sağladığını söyledi.
7 İlden Açık Ara Birinci
Kaşıkoğlu, “Ak parti yerel yönetimler başkanlığının il şuralarının tamamlanmasının ardından 12 bölgeye ayrılmış bir yapılanması vardı. Şimdi Bölgelerin toplantıları başladı. Bunun ilki Diyarbakır’da yapılmıştı. İkincisi de Düzce’nin de içinde bulunduğu 8 vilayettin katıldığı Kocaeli büyükşehir belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya son derece iyi hazırlandık. Birlik ve beraberlik içerisinde tam bir katılım sağladık. Yapılan yoklamalarda da yüzde 88 oranında bir katılımla diğer 7 ilden açık ara birinci olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Ak Parti Farkının Ortaya Konmasında Yararlı Oldu
Kaşıkoğlu, toplantıda yerel yönetimlerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

Kaşıkoğlu, “Yerel yönetim birimlerini gelişmesi, ak belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerde ak parti farkını ortaya konması adına son derece yararlı oldu. Belediye başkanımız ve gençlik kolları başkanımızın divan üyeliğini yaptığı toplantıda birçok yazılı ve sözlü sorular iletildi. Yerel yönetimler anlamında sorunları anlatma imkan bulunduğu gibi deneyim paylaşımı da oldu.” Diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR