AK parti İl Kongresi Ensar Kongre Merkezinde yoğun katılımla yapıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce AK parti Milletvekilleri, belediye başkanları ile teşkilatların ve partililerin katıldığı kongrede Metin Kaşıkoğlu başkanlığındaki tek liste seçime girdi.

Divan Başkanlığını Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un yaptığı kongrede ilk konuşmayı mevcut başkan Mustafa Yılmaz yaptı. Yılmaz, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatırken, bu kongrede yeniden aday olmamasının siyasete nokta koyduğu anlamına gelmediğini, sadece virgül koyduğunu söyleyerek, “ Durmak yok yola devam” deyince salondan büyük alkış aldı.

Hedefler ve icraatlar anlatıldı

Kongrede yapılan konuşmalarda, Metin Kaşıkoğlu ve yeni il yönetiminin partiye ve Düzce’ye hayırlı olması dileklerinde bulunulmasının ardından seçime geçildi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce’de yapılan son dönem çalışmalarını anlatarak, belediyecilik adına yapılan çalışmalar ile Düzce’nin gelişmesinin en büyük hedef olduğunu söyledi

Milletvekili Osman Çakır, Düzce’ye gurur duyacak hizmetler yapmak için bu mevkiide olduklarını söyleyerek başladığı konuşmasında, sağlıkta, eğitimde, ulaştırmada çıtayı en üst seviyeye çıkarmak hedefinde olduklarını belirtti.