Seçimin adayları en merak edilen partisi AK Parti'de aday açıklaması bu akşam yapılacak. AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bu akşam saat 19:00'da parti binasında aday tanıtım toplantısı düzenleneceği bildirildi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 3 adayla birlikte kameraların karşısına geçerek, açıklamalarda bulunacak.

Vekil olabilmek için 51 aday adayının başvuru yaptığı AK Parti'de kimlerin adaylık ipini göğüsleyeceği merakla bekleniyor. AK Parti'nin tekrar iktidara gelmesi halinde kabinede yeri hazır olduğu konuşulan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün aday gösterilmemesi kuvveti ihtimaller arasında... Mevcut vekiller Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in tekrar seçim yarışına katılıp katılmayacağı konusunda da gözler saat 19:00'daki basın açıklamasında...

Öte yandan aday açıklaması ile birlikte AK Parti saha çalışmalarına hızla başlayacak. Akınlar, Fatih, Karahacımusa ve Yeni mahallede düzenlenecek ortak iftar yemeğine katılacak olan il teşkilatı ve vekil adayları ardından Büyük Camii'de teravih namazı kılacak. Sonrasında ise Anıtpark'taki Ramazan Sokağı'nda vatandaşlarla birlikte etkinlikler takip edilecek.

Haber: C.ÜSTÜNER