12 Haziran Genel Seçimleri için partiler milletvekili aday listelerini belirlerken, AK parti'nin Düzce Milletvekilleri aday listesi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla oluşturuldu. AK Parti Düzce Milletvekili adayları İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. İl ve ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile aday adaylarının katıldığı toplantıda tebrikler kabul edildi.

Başbakan tarafından oluşturulan listede yer alan İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır yaptıkları kısa konuşmalarda, aday olarak seçilmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, genel seçimlere teşkilat içinde dargınlık olmadan diğer aday adayları ile birlikte hazırlanacaklarını söyleyerek birlik beraberlik mesajı verdi. Toplantıda adaylardan çok aday adayları ilgi odağı olurken, aday adayları partililerle tek tek el sıkıştı.

Herkesin gönlünden geçen olmadı

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, yaklaşık bir aydır süren aday adaylığı sürecinde sona gelindiğini, 33 birbirinden değerli aday adayı arasından titizlikle yapılan seçim sonunda 3 adayın belirlendiğini belirtti. Yılmaz, “ Temayül, mülakat, kamuoyu yoklaması ve teşkilat arasındaki yoklamalar sonunda 33 birbirinden değerli aday adayı arasından 3 isim seçildi. Aday adaylarının çok olması nedeniyle kafalarda değişik alternatif listeler oluştu.3 isim belirlendi.Herkesin gönlünden geçen isim olmadı. Ancak tüm aday adaylarına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Haber; Ş. ÇAKIR