Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de teşkilat toplantıları hız kazandı. AK Parti Genel Merkezi’nin mevcut Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi tekrar başkan adayı olarak ilan etmesinden sonra Akçakoca’da ilk teşkilat toplantısı yapıldı. Genişletilmiş toplantıya, Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı.

Dursun Çakır SKM Başkanlığı’na seçildi
Toplantıda alınan karar gereği; seçimlerin tek bir merkezden koordine edilmesini sağlamak üzere Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) birimi oluşturuldu. 5 kişiden oluşan SKM'nin başkanlığına deneyimli siyaset adamı ve Düzce İGM eski Başkanı Dursun Çakır seçildi.
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, toplantı sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ülke için çok önemli olduğuna işaret etti.

“Seçim sürecini başından sonuna kadar en iyi şekilde yürüteceğiz”
Seçmenlere dönük saha çalışmalarının organize bir biçimde sürdürüldüğünü ifade eden Akça, konuşmasına şöyle devam etti:
“Biz hazırlıklarımıza aday tanıtımı olmadan çok önce başladık. Henüz sahaya tam manasıyla inmedik ama bunun mutlaka bir alt yapı çalışması olması lazımdı, onu oluşturduk. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı’na Dursun ağabeyimizi getirdik. Dursun Çakır biliyorsunuz AK Parti'nin Akçakoca teşkilatlarının ve Düzce’nin çok tecrübeli şahsiyetlerinden biri. Kendisi başkanlık edecek. Sağ olsun bizi kırmadı ve inşallah bu seçimlerde SKM başında onun kuracağı ekiple birlikte seçim sürecini başından sonuna kadar en iyi şekilde yürüteceğiz.”
Artık saha çalışmalara başladıklarının altını çizen Akça, “İnşallah bu çalışmaları zaferle taçlandıracağız.” dedi.

''Zafer bir kez daha Cüneyt Yemenici'nin olacak''
Belediye seçimini kazanacaklarını vurgulayan İlçe Başkanı Dergah Akça, şunları kaydetti:
“Bir kez daha AK Parti'nin Cüneyt Yemenici ile zafer elde edeceğine inancımız tam. Önümüzdeki günlerde saha çalışmalarımız çok hızlı biçimde ilerleyecek. Tekrardan bu sürecin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Haber: S.ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ