AK Parti Düzce İl Başkanlığı Büyük Cami ve Cedidiye Cami önünde vatandaşlara aşure dağıttı. İl Başkanlığının aşure etkinliğine AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Faruk Özlü, İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş, yönetim kurulu üyeleri, Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, İGM üyeleri, Belediye Meclis üyeleri katıldı. AK Parti teşkilat üyeleri elleriyle vatandaşları servis etti.

AK Parti Düzce İl Başkanlığının aşure etkinliğinde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,şunları kaydetti:“ Muharrem ayı birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayıdır. Bu mübarek ayda vatandaşlarımıza Cuma namazı sonrasında aşure dağıtmak istedik. Büyük cami ve Cedidiye cami önünde vatandaşlarımızla aşuremizi paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde de bu zor günleri çok yakında geride bırakacağımızı düşünüyorum”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 1 Kasım seçimleri öncesinde Düzceli seçmenlere çağrıda bulunarak, “Daha önce olduğu gibi halkımız 1 Kasım seçimlerinde de 3-0 yaparak bizleri gururlandıracaklarına eminim” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Faruk Özlü, yaklaşık 35 gündür sahada olduğunu hatırlatarak Düzce’nin Türkiye ölçeğinde rekor seviyede oy alacağını iddia etti.

Düzce’nin dört bir yanında seçmenle buluştuklarını aktaran Özlü, muhalefeti de eleştirdi: “Somut projeler ortaya koyan tek parti Ak Parti’dir. Ben diğer partileri de takip ediyorum. Hiçbir partinin Düzce için somut projesi yok. Bizim dışımızdaki diğer partiler genel söylemlerde bulunuyorlar. Suçluyorlar olmadı diyorlar Yanlış diyorlar, peki yanlışın doğrusu ne? Nasıl olacak? Bunları söylemiyorlar. Bu konuda biz çok çok öndeyiz.”

Kısa sürede çok sayıda seçmene ulaşmaya çalıştıklarını belirten Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “artık takdir milletindir.”dedi.

Arslan, Özlü’nün muhalefete yönelik görüşlerine hak verdi: “ muhalefet bardağın dolu tarafını da boş tarafını da görüp net olarak ortaya koysa çok daha isabetli olur. “Herşeye olmaz” demek doğru bir muhalefet değil. “Bu olmuş ama eksik kalmış tamamlasanız iyi olur” demek daha iyi olur. Böylece iktidara hizmetler konusunda destekleyici muhalefet yapılsa daha isabetli olur.”

HABER;S.KAŞKIR