Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, belediye başkan adaylarının tespitinde son aşamaya gelindiğini, yarın Genel Merkez'den adayların açıklamasının yapılacağını bildirdi.

Metin Kaşıkoğlu, Düzce merkez ve ilçelerinin AK Partili belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalarda sona gelindiğini ve bugün son olarak yapılan görüşmelerin ardından yarın merkez ve ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını bildirdi.

Ak  Partili Belediye Başkanlarının belirlenmesi amacıyla koordinatör milletvekilinin raporu, teşkilatın temayül yoklamaları, kamuoyu anketleri, milletvekillerinin görüşlerinin tespit edilmesi gibi aşamalardan geçildiğini hatırlatan Kaşıkoğlu, tüm bu bulguların değerlendirilmesiyle birlikte artık son aşamaya gelindiğini kaydetti. İl ve ilçe Belediye başkan adaylarının kamuoyunda merakla beklenildiğine de değinen Kaşıkoğlu, yarın Ak Parti Genel Merkezi'nde Başbakan tarafından beklenen açıklamanın yapılacağını belirtti.