AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süresi 2 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. AK Parti Düzce 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları tanıtım programı parti binasında gerçekleştirildi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yeni seçim sürecinin zorlu olacağını belirterek, "Aday adaylık başvurusunu yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Partimize her zaman gönül vermiş, sahada olmuş ve değer vermiş arkadaşlarımızın burada olmasından dolayı mutluyuz. Ülkemiz, milletimiz için bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Tanıtım programının ilk aday adayı olan Tuncay Kap'a başvuru belgesini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin takdim ederek aday adaylık sürecinde başarılar diledi.

Yine eski vekillerden parti yönetiminde görev alan isimlere, iş insanlarından eski belediye başkanlarına kadar bir çok isim başvurunun son gününde belgelerini teslim etti.

Başvuru belgeleri İl Başkanı Hikmet Keskin'e teslim edildi

Düzce MÜSİAD eski Başkanı İsmail Çakmak, eski İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Reyhan Uslu, AK Parti Düzce eski Milletvekili Celal Erbay, İsmail Eğridere, AK Parti Düzce eski il yönetim kurulu üyesi ve MÜSİAD eski Başkanı İsa Şengüloğlu, Zafer Gündüz, Yakup Demircan, AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kurucu Üyesi ve eski Milletvekili Fahri Çakır, Cüneyt Yılmaz, Güney Altay, Talip Çabukoğlu, Fazlı Mutlu, AK Parti Düzce eski İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Sedat Özdemir, Gölyaka eski Belediye Başkanı Nihat Çelik, AK Parti Düzce eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Salim Duman, Özer Kısacık, Hasan Aktürk, Cemil Keskin, Muhammed Ali Toramanoğlu 27. Dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak, başvuru belgelerini İl Başkanı Hikmet Keskin'e teslim etti.







Dilber de başvurusunu yaptı

Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Düzce eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber de AK Parti'den Düzce Milletvekili olabilmek için başvurusunu yaptı.

Seçkin de başvurdu

Geçmiş dönemlerde Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde AK Parti ile siyasete devam kararı alarak parti rozetini takan Erkan Seçkin de başvuru yapan isimler arasında yer aldı.

Çocukları ile birlikte teslim ettiler

AK Parti Düzce Teşkilatı'nın kurucularından Hatun Albayrak Şengüloğlu ile Ayşe Danışan Seymen ise başvuru belgelerini çocukları ile birlikte İl Başkanı Hikmet Keskin'e teslim etti.



Keşir de başvurusunu yaptı

Diğer taraftan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı için parti il binasında başvurusunu yaparak belgesini İl Siyasi Hukuk İşler Başkanı Özgür Bergut'a teslim etti. AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Osman Kıdık da başvuru belgesini İl Sekreteri Abdullah Atabaş'a teslim etti.

Haber: C.ÜSTÜNER