Yeni anayasa değişikliği teklifine ilişkin meclis çalışmalarının tamamlanması sonrasında milletvekilleri soluğu Düzce’de aldı.

Nisan ayında yapılacak olan yeni anayasa referandumu için teşkilatlarla birlikte sahaya çıkan milletvekilleri, vatandaşlara referandumda neden evet oyu verilmesi gerektiğini anlatmaya başladı. Bu kapsamda Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Spor Sokak’taki çay ocaklarını ziyaret eden Keşir ve Keskin, vatandaşlarla hem çay içti hem de sohbet etti.

“Rejim” değil “Sistem” değişikliği
Bir yandan vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, bir yandan da referandum ile ilgili sorulara ve merak edilenlere yanıt verdi. Özellikle AK Parti ile CHP’yi karşı karşıya getiren Cumhurbaşkanlığı Sistemi en çok irdelenen konu oldu. Bazı kesimlerin ‘diktatörlük’ ve ‘rejim değişikliği’ olarak tanımladığı ve şiddetle karşı çıktığı sistem konusunda vatandaşın kafasında soru işaretleri yaratan konulara açıklık getiren Keşir ve Keskin, “Rejim” değil “Sistem” değişikliği vurgusu yaptı.