Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan Düzce Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma programında mikrofonumuza Düzcelilere bayram mesajını iletti ve seçime dair açıklamalarda bulundu.

Arslan Düzcelilerin bayramını şu sözlerle kutladı. “Türkiye hassas dönemlerden geçiyor. Biz, şehit haberlerinin hiç gelmediği, kanın dökülmediği nice bayramlar yaşamak istiyoruz. Türkiye’de herkesin refah, huzur ve sükûnet içerisinde bayramlar geçirmesini istiyoruz.”

AK PARTİ İÇİN KISA BİR TAKVİM SAYILMAZ
Seçim takviminin kısa olduğuna dikkat çeken Arslan, Ak Parti’nin bundan olumsuz etkilenmeyeceğinin altınız çizdi. “57 günden aşağı bir seçim takvimi yoktu. Ak Parti kurulduğu günden itibaren bugüne kadar zaten kendisini millete anlatmaya çalışıyor ve anlatıyor. Anlatıyor ki bugüne kadar hep iktidar partisi ve birinci parti. Kendisini anlatmakta zorluk çeken, anlatmaya çok ihtiyacı olan siyasi partiler için çok kısa bir takvim. Ak Parti için kısa bir takvim sayılmaz. Ak Parti tecrübeli olan kadrolarıyla, bilinçli olarak bu takvimi en verimli şekilde kullanacaktır.”

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı ya da Başbakanın Düzce’ye gelip gelmeyeceğiyle kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Arslan bu konuda ısrarcı olacaklarını kaydetti.“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye gelmesi için talebimiz var. Sayın Başbakanımızda biliyorsunuz, Düzce genel seçimlerde Başbakanımızın gelmediği bir program olmadı. Bu durumu önümüzdeki seçim için de sağlamaya çalışacağız. Hem Cumhurbaşkanımıza hem de Başbakanımıza bu ısrarımız devam ediyor. İnşallah bu sefer Düzce’yi ön sıralara koyarlar. İkisinden birisini Düzce’ye arzu ediyoruz. Şuanda program yazılmadığı için bir şey diyemiyorum. Program yazılırken de ısrarcı olacağız.”

Haber:Y.SEVER