2019 seçimleri öncesi kongrelerle yenilenme sürecine giren AK Parti’de, Düzce İl Başkanlığı için Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs’tan sürpriz bir açıklama geldi.

Geçmişte AK Parti’den Düzce Belediye Başkanlığı ile Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu olan Kıbrıs, AK Parti’nin yeni döneminde görev almak için İl Başkanlığına göz kırptı. “Ak Parti Düzce İl Başkanlığı için istişare, meşveretlerdeyim.” diyen Kıbrıs, tarlada izi, harmanda yüzü olduğunu belirtti.

Son bir aydır başta Düzceli vatandaşlar olmak üzere eski ve yeni Ak Parti teşkilat mensuplarının yoğun talebi olduğunu kaydeden Kıbrıs, Facebook’ta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Partimizin kuruluşundan bu güne sadakat ve liyâkatle çalışmaktayım. Tarlada izim var, dolayısıyla Harmanda da yüzüm var. Asıl olan Düzce siyasetinin en iyi şekilde yapılmasıdır. Düzce’mizin özlenen beklenen yerlere gelmesidir. Bu çerçevede değerli teşkilat mensuplarımızın fikirlerine saygı duyarak görüşmelerim devam etmektedir... Allah hayırlısını nasip eylesin.”



Kıbrıs, Kurban Bayramı’nda siyasi partilerin birbirlerine düzenlediği bayram ziyaretlerine katılarak kamuoyuna önemli mesajlar vermişti.

Haber:Y.SEVER