AK Parti İl Danışma toplantısı Parti binasında Isparta Milletvekili ve Düzce Koordinatör Milletvekili Recep Özen'in başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, Milletvekili Celal Erbay, Eski Milletvekili Fahri Çakır, İl Başkanı Fevai Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik kolları, İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Düzce Milletvekili Celal Erbay “Fındık destekleme paraları söz verdiğimiz gibi zamamında vatandaşların banka hesaplarına yattı. Milli Birlik ve Kardeşlik projemizle tüm Türkiye'yi kucaklıyoruz. Ayrıca yargı reformu konusunda önemli çalışmalarımız var. Biz dağları delip halkımıza duble yollar yaptık. Yapmayada devam edeceğiz. Çünkü biz milletin ta kendisiyiz dedi.
İl Başkanı Fevai Arslan'da yaptığı konuşmada “Biz Düzce'yi Türkiye'de Türkiye'yi de Dünya'da marka haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla ilgili olarakta hem genelde hemde yerelde eleştirilere maruz kalıyoruz. Yereldeki arkadaşlara sesleniyorum gelin yapıcı eleştirilerde bulunun” çağrısını yaptı. Demokratik açılım dedik sizlere masaya oturmayız dediler. Anayasa değişikliği dedik hayır dosyanızı bile açmayız dediler diyen Arslan, bunların kiminle hangi otellerde masaya oturduğunu gördük. Yerelde bu partilerin temsilciliğini yapanlara gelin temiz siyaset yapalım diyoruz bunada yanaşmıyorlar şeklinde konuştu.
Daha dün gibi biz göreve geldiğimizde köylerde yaşayan vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatiflerinden aldığı kredileri ödeyemediği için cezaevlerinin yolunu tutuyordu diyen Arslan, bu gün ise vatandaşlarımıza destek parası yağıyor diyerek eleştirileri sırasında CHP'ye ve İl Başkanına da seslendi.