AK Parti Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor. Dün Gümüşova, Cumayeri ve Çilimli Halkı ile buluşan AK Parti heyetinin yeni durağı Yığılca oldu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner’in yanı sıra partililerin katılımı ile sokaklarda dolaşan ve esnafla bir araya gelen heyet, yerel seçimler öncesi nabız yokladı.



Karşılaştıkları ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen ve seçimler öncesinde kaygı duymadıklarını dile getiren AK Partili Heyet, Öncü Haber Mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

“AK Parti’nin gücünü görüyoruz”
31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmaları sahada yürüten AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, yürütülen çalışmaları şu şekilde değerlendirdi:

“Dün Cumayeri, Gümüşova ve Çilimli’de çalışmalarda bulunduk. Teşkilat çalışmalarımızı bugün de Yığılca’da sürdürüyoruz. Hamdolsun halkımızın ilgisinden gayet memnunuz. Gezdiğimiz ilçelerde teşkilatımızı bir araya getiriyoruz ve partinin kuruluşundan bu güne gelen arkadaşlarımızı da ziyaret etmeye çalışıyoruz. Devamında esnafımızı ziyaret ediyoruz. Hamdolsun seçmenlerimizden de AK Parti’nin gücünü görüyoruz. Her ilçede iddialıyız. İnanıyoruz ki milletimizin desteğiyle yeniden görev başına geleceğiz.”



“Halkımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor”
İl Başkanı Mustafa Keskin’in ziyareti sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başkan’ımızla halkımızı ve esnafımızı geziyoruz. Teveccüh görüyoruz. Yığılca AK Parti ve Tayyip Bey’e âşık bir ilçe. Yığılca’da hiçbir sorun yok. Hiçbir endişeye gerek yok. Beş yıl zaman zarfında yapmış olduğumuz eşsiz hizmetlerin, projelerin hayata geçirilmesinde bizlere yardımcı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, Bakanımıza, Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor. İl Başkanımız da buna bizzat tanık oluyor.”

“Endişeye mahal yok”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde iddialı olduğu ve Yığılca Halkı tarafından rağbet göreceği iddialarını yanıtlayan Yiğit şunları söyledi:

“MHP’nin risk teşkil etmediğini Sayın Başka gezerken gördü. Biz 2014’ten daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Hiçbir endişeye mahal yok. Mahallelerimiz, vatandaşlarımız katlanarak, gümbür gümbür geliyorlar, başkanlarına ve AK Parti’ye sahip çıkıyorlar.”



“İddialı bir mesaj vermek istiyorum”
İl Başkanı Keskin’in ziyareti sebebiyle mutluluk duyduğuna değinen AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner şöyle konuştu:

“2009 Yerel Seçimlerinde Yığılca’da Cumhuriyet Halk Partisi vardı. 2014 yılında girdiğimiz yerel seçimlerde, tüm siyasi partilerin aldığı oyu ikiye katlayarak belediyeyi aldık. Tabi 2014 ve 2019 yılı arasında yapılan hizmetler de meydanda. Halkımızın teveccühü de ortada. Biz güçlü teşkilat yapımızla, İl Başkanımızın başkanlığında, Sayın Bakan’ımız ve Belediye Başkanımız başkanlığında seçime hazırız. Bu vesile ile burada iddialı bir mesaj vermek istiyorum. 2019 Yerel Seçimlerinde, AK Parti bir belediye başkanını, 9 Belediye Meclis Üyemizle, şu anda mevcut 7 tane üye var. En az 7’sini ve yine iddia ediyorum ki İl Genel Meclisi üyelerinden 2’sini de alıp, Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a armağan edecektir.”

HABER: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ