AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Şahin Düzce'ye geldi.
İl Başkanı Fevai Arslan, Kadın Kolları İl Başkanı ve partililerle bir araya gelen Şahin çalışma programları hakkında açıklamalarda bulundu.
Tunceli, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya İl Kadın Kolları ile “beşi bir yerde” isimli bir programa katıldık ve dönüşte Düzce'ye uğradık diyen Şahin, “Amacımız AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak 2010 eylem planında eğitim ve denitim yılı olarak ilan ettik. 5 hafta sürecinde Genel Merkezimizde 2600 yöneticimizi eğitik. Hemen her konuda bir kadın kolları başkanının yeterli bilgiye sahip olmasını sağladık ve şimdi sahaya iniyoruz. İyi bir teşkilatlanma için yerinde gidip denetlemeniz ve görmeniz gerekiyor dedi. Düzce'yle ilgilide açıklamalarda bulunan Fatma Şahin, Cumhuriyet dönemiyle birlikte bir kadın harekatı var fakat çok çetin gitmiş. Tabiki ülkenin içinde bulunduğu koşullarda önemli etkin oldu. Ancak rahmetli Özal döneminde bir çalışma yapılmıştı ondan sonra duraklama meydana geldi. Şeklinde konuştu. Kadının duygusal zekası çok önemlidir diyen Şahin “Genel Başkanımız kadınlar gününde önemli birşey söyledi “artık kadınlar siyasitin nesnesi değil özdesidir” bu çok önemli dedi.
Düzce'yle ilgilide konuşan Şahin “Düzce şu anda demokratik açılımın gerçekleştiği ve başarıldığı örnek bir ildir. Düzce bunu başardığına göre Türkiye başarır dedi.