Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, Darıcı Mahallesinde seçim çadırı programına katıldı.Seçim çadırına Ak Parti teşkilatı tam kadro katılarak adeta çıkartma yaptı. Darıcı Mahallesi’ndeki seçim çadırına Ak Parti’den Düzce Belediye Başkan Aday adayı olan Dursun Ali Şahin de katıldı. Şahin, Mehmet Keleş ve projelerinden övgülerle söz etti.

Çadır toplantısında Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, projelerini tanıtırken, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmalarda 30 Mart’ın sadece bir yerel seçim olmadığı vurgulandı. Başbakan Erdoğan’ın Düzce’den yüksek oy beklentisi hatırlatarak seçmenden destek istendi ve Ak Partiye en çok oy veren iller arasında Düzce’nin ilk üçte olması hedeflendiği bildirildi.

 

 

AK PARTİ KAZANACAK

 

Anıtpark meydanı, meydan olanı böyle kalabalık görmedi diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mitingini değerlendirerek sözlerine başlayan Başkan adayı Mehmet Keleş “Polis kayıtlarına göre 90 bin ila 100 bin arasında bir kalabalığın izlediği mitinge şahit olduk.Düzce kararını vermiştir yeniden Ak Parti kazanacak” diyerek Düzce'yi Türkiye birincisi yapma çağrısında bulundu.


Keleş “Başbakanımız atmosferden çok mutlu oldu ve ifadelerinede bunu yansıttı “Düzce bugün bir başkasınız” dedi. Seçime 3 gün kala bu tabloyu gördükten sonra artık şunu çok rahat söyleyebiliyoruz Düzce kararını vermiştir.Yeniden Ak Parti kazanacak.Dört aydan beri cedde sokak geziyorum hep birşeye vugu yaptım neden Düzce Türkiye birincisi olmasın aynı vurguyu Başbakanımızda yaptı. Düzce Ak Parti iktidarından yeterince istifade edmedi bunun en büyük sebebi deprem görmesidir. Ancak bundan sonra bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Böyle bir kentte Türkiye birincisi olma talebi çok anlaşılır değil ama sizlerin desteği ile 2004 seçimlerinde birinci olduk. Şimdi önümüzde yeni bir seçim var Düzce'yi ayrıcalıklı bir kent yapmak için yine Türkiye birincisi olmaya ihtiyacımız var bunu sizden talep ediyorum”dedi.


Keleş ardından birileri kara siyaset yapmaya çalışıyorlar diyerek otogarın darıcı mahallesinden taşınmasının söz konusu olmadığını ,bu tür söylentilerin gerçek dışı olduğunu vuruladı.


Keleş“Birileri kara siyaset yapıyor.Ben buradaki temeli atılan otogarı Cumayeri Ya da Çilimli ilçesine götürecekmişim,ben Düzce'nin belediye başkanı olacağım böyle bir şey kesinlikle doğru değildir. Otogar burada yapılacak hiç şüpeniz olmasın”dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır