Erken seçim senaryolarına karşılık yerel ve genel seçimlerin planlandığı gibi 2019 yılında yapılacağını açıklayan AK Parti, bir yandan kongre sürecine devam ederken, bir yandan da 2019 seçimlerine hazırlanıyor. Bu noktada parti kademelerine yönelik düzenlenen toplantılarda  teşkilatlara ile belediyelere önemli uyarılar yapılıyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da "2019 bir kırılma noktasıdır." diyerek yanlışa tahammüllerinin olmadığının altını çiziyor.

AK Parti'nin şimdiden 2019 seçimlerine kilitlendiği ve bu doğrultuda hazırlıklara başladığı süreçte, AK Partili başkanların yönettiği belediyelerin çalışmaları da sıkı şekilde takip ediliyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk de bugün Düzce'ye gelerek merkez ve ilçelerde incelemelerde bulundu.



İlk olarak il merkezinde inceleme gezisine çıkan Şentürk'e  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri ve üst yönetim kademesi de eşlik etti. Heyet gezilerine Konuralp’ten başladı.



Vatandaşlarla oturup sohbet eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şentürk, talepleri birinci ağızdan dinleyerek soruları cevapladı.



Başkan Mehmet Keleş’in belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdiği brifing kapsamında Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park ve Kapalı Pazaryeri'nde de incelemelerde bulunuldu. Şentürk Düzce'deki temaslarına ilçe belediyeleri ile devam etti.


Haber:C.ÜSTÜNER