Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, katıldığı iftar yemeğinde meclisin sıcak gündemine dair özel açıklamalar yaptı. Partiler arasında süren koalisyonla ilgili herhangi bir gelişme olup olmadığına açıklık getirdi.

Özlü, “Gelecek hafta görüşmeler başlayacak. Bu görüşmelere Ak Parti ciddi bir hazırlık yaptık. Biz milletvekilleriyle toplantılar oldu. Biz, 55 milletvekili olarak Sayın Başbakanımızla özellikle Karadeniz Bölgesi ve Doğu Marmara’yı temsilen toplantıya katıldık. Bize orada koalisyon görüşmelerimiz soruldu. O toplantıda yine Meclis Başkanlığı içinde görüşlerimiz alınmıştı. Ak Parti olarak bu konuda ciddi bir hazırlık yaptık. Gelecek hafta sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesinden sonra çalışmalara başlayacak. Türkiye için hayırlı bir hükümet kuracağız. Kimle hükümet kurulacağı belli değil. Görüşmeler sonunda ortaya çıkacak. Biz Ak Parti olarak hükümeti kurmayı çok istiyoruz.” dedi.

ÖZLÜ: “HELSİNKİ’DE GENEL KURULA AK PARTİ ADINA KATILACAĞIM”

Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatının genel kuruluna katılmak için bugün yola çıkacak ve 9 Temmuz Perşembe günü
dönecek olan Özlü, genel kurula Ak Parti adına katılacağını aktardı.

“Partim tarafından Avrupa Güvenlik ve İş Birliği
Teşkilatının genel kuruluna katılmam için görevlendirildim. Bildiğiniz üzere Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı yıllar önce Avrupa’nın güvenliği için kurulan ve parlamentosu olan bir teşkilat. Türkiye’den bu parlamentoya katılacak milletvekilleri var. Grup halinde diğer partilerin milletvekilleriyle oraya giderek Ak Parti adına temsil edeceğim.”

Haber;Y.SEVER