Kırgın çayırı yeni düzenlemenin ardından ilk ev sahipliğini AK Parti’ye yapacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek Yaz Şenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti  Tanıtma ve Medya Başkanı Işın Geçgel, tüm Düzcelileri bu şenliğe davet etti.
Geçgel, “Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz yaz şenliğinin  amacı Ak Partimizin kurulduğu günden bugüne değin partiye ve dolayısıyla ilimize hizmet etmiş kurucularımız başta olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, merkez ilçe başkanlarımı, tüm ilçe ve belde başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, delegelerimiz ve partimize gönül veren tüm Düzceli hemşerilerimizin katılımıyla şenlik ortamında kaynaşma ve kucaklaşmayı sağlamak. Sinan Yılmaz, Erkan Çakır ve Emine Genç güzel yorumları ile şenliğimize renk katacaklardır. Kaynaşlı Kırgın çayırında gerçekleşecek olan şenliğe katılmak isteyenlerin ulaşımını sağlamak amacı ile 15 temmuz Pazar günü saat 11 de anıt park meydanından ücretsiz araçlar kaldırılacaktır.” Dedi.
Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’ndan ziyaret

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaşıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfının sadece Üniversiteye hizmet adına kurulmadığını, tüm Düzce sorunlarını çözmeye çalıştığını ifade etti.

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, bugün AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Veysel Çakar, Metin Büyük, Ulviye Dikmen, Murat Özsoy, Faruk Darıyerli, Selahattin Kudu, Nurhayat Tekin, Muhsin Yavuz, Nurettin Karslıoğlu katıldı. Vakfa verdiği destek ve hizmetlerden  dolayı Kaşıkoğlu’na teşekkür edildi.

Haber; E. BEKTAŞ