AK Parti’de 81 ilin Ana Kademe İl Başkanları 117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Her ay yapılan il başkanları toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır katıldı.

Kenara koyacağız
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, konuşmasına Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye rahmet dileyerek başladı. Erdoğan, kongre sürecindeki AK Parti’de 2019 Genel ve Yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bize dava adamı, milletin adamı olarak görev yapacak AK Parti kadroları lazım. Mart 2019 ve Kasım 2019 bizim için önemli seçimler. Bunun için her aşamada çok titiz davranmalı, en küçük bir lekeye, en küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz. Daha çok çalışarak en iyi kadroları göreve getirerek daha çok proje üretme çabası içinde olmalıyız. Bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa başta bakanlarımız olmak üzere kenara koymamız lazım. Bu yürüyüşe engel mi oluyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette laubalilik mi yapıyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette her türlü yolsuzluğa bulaşan mı var? Kenara koyacağız. Buralarda dikkatli olmaya mecburuz.” dedi.

Gönül kapmaca oynuyorlar
Muhalefeti eleştirerek açıklamalarına devam eden Erdoğan, “Bundan sonra yapacağımız şeyler çok daha önemli. Sadece fiziki inşa değil. Gönüllerin inşa ve ihyası fiziki inşadan çok daha fazla önem arz ediyor, buna çalışacağız. CHP'nin, HDP'nin bunların Allah aşkına bu ülkede zerre kadar fiziki bir inşa hareketi mi var? Peki bu adamlar bu oyları nasıl alıyor? Onların da işte girdikleri bir zihinsel hareket var. Onlar da öylece gönül kapmaca oynuyor.” şeklinde konuştu.

Haber:Y.SEVER