AK Parti’nin; İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce milletvekilleri, il ve ilçe belediye Başkanlarının tam kadro katılımıyla Kaynaşlı’daki Topuk Yaylası’ndaki Fenerbahçe tesislerinde istişare toplantısı düzenlediği öğrenildi. Toplantıda, Düzce ili ile ilgili yatırımlar, projeler ve hizmetler masaya yatırıldı.
Akşam saatlerinde yapılan toplantı ile ilgili basına haber verilmedi. Hükümet kurulması için gerekli olan 45 günlük sürenin dolmasına kısa süre kala, koalisyon umudunun azaldığı AK Parti'de, düzce teşkilatının yaptığı gözlerden uzak toplantı erken seçime hazırlığı düşüncesine yol açtı.



AK Parti Düzce İl Başkanlığı koordinatörlüğünde genişletilmiş istişare toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığında Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl, ilçe ve belde başkanları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan’ın ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin katıldı. İstişare toplantısında, her belediye başkanı kendi ilçesi ve beldesi hakkında yatırımlar ve hizmetleri anlatırken, il genelindeki sorunlar görüşülerek merkezi yönetim noktasında yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
İstişare toplantısı hakkında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, toplantının çok yararlı ve verimli geçtiğine vurgu yaptı. Keskin, “ Düzce Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve İl Özel İdaremizin yaptığı çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili görüşmeler yaptık. Düzce’mize en iyi hizmeti getirmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. İlimiz genelinde hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeler hakkında da fikirlerimizi masaya yatırdık. Bu bağlamda çok iyi bir toplantı oldu. Kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti Düzce Teşkilatları, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız Düzce’mizi daha da ileriye götürmek için çalışıyor” ifadelerinde bulundu. İstişare toplantısı her ay mutat bir şekilde gerçekleştirileceği de belirtildi.