18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongresi öncesi AK Parti Düzce İl Binası’nda istişarede bulunmak üzere bir toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar başkanlığında yapılan toplantıya TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Üyesi 27. Dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, il ve ilçe belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, il kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı katıldı.

Toplantıda AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongresiyle ilgili değerlendirmeler yapılırken, Düzce il teşkilatları olarak alınması gereken tedbirler ve yapılan hazırlıklar çalışmaları ele alındı.

Büyük kongreyle ilgili istişarelerde bulunmak üzere Düzce teşkilatını ziyaret eden 27. Dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  toplantıda yaptığı konuşmada, “Partimizin 6. olağan kongresi öncesinde teşkilatlarla biraya gelelim ve istişarelerde bulunalım istedik.  Bu kapsamda belediye ve teşkilat başkanları ile değerlendirmeler de bulunacağız. AK Parti olarak amacımız milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir ve bu yönde de çalışıyoruz.” dedi.

6. olağan büyük kongreyle ilgili bilgiler veren İl Teşkilat Başkanı Okan Acar da Düzce’den kongreye gitmek için 25 otobüsün kaldırılacağını, başta Düzce AK Parti ailesi olmak üzere tüm Düzce halkının her daim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını söyledi.

Haber: C. ÜSTÜNER