CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber'in bilbordlarda bulunan fotoğraflarının kaldırılmasıyla birlikte Ak Parti -Chp arasında başlayan söz düellosu artarak devam ediyor. Teber'in gösterdiği tepkinin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Merkez İlçe Başkaın Durmuş Arslan'ın ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran'dan da yazılı bir açıklama geldi..

                             

“Ak Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan'ın Milletvekili Adayımız Sn. Zafer Teber'in billboardlardaki afişlerinin indirilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamayı üzüntü ile okuduk” diyen CHP Merkez İlçe Başkanı Duran açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: ”Bizim afişlerimizde CHP’nin ismi yoktu. Toplam afiş sayısı da 15 adet idi. Ak Parti’nin 250 adet afişinin yanında sadece Zafer Teber isminin billboardlarda çıkması mı sizleri rahatsız etti?...28 Ekim 2015 tarihinde Düzce’yi ziyaret edecek olan Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu' nun Düzce’mize gelişi ile ilgili toplam 10 adet duyuru afişimiz de maalesef indirildi.

 

“Genel Başkanımızın gelmesi de mi sizi rahatsız etti ?” diye soran İlçe başkanı Duran açıklamasını şöyle tamamladı: “Güzel Türkiye’mizde omuz omuza, sevgi ile yaşamak istediğimiz, birbirimizin üzüntüsünü ve sevincini birlikte azalttığımız ve çoğalttığımız cennet Düzce’mizde önemli olan insanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. MHP Düzce Teşkilatının afişlerin asılmasına, yazılı olarak onay göndermesine karşı Ak Parti Düzce Teşkilatının onay vermemesi bizleri fazlasıyla üzmüştür. MHP Düzce Teşkilatı'na birlik ve beraberlik konusunda gösterdikleri anlayış için tekrar teşekkür ederiz. Seçimlerin sevgi ve saygı ortamında geçmesini, memleketimize hayırlar getirmesini dileriz...”

 

               TEBER:ADALETSİZLİĞE KARŞI KARAR SİZİN”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çarşamba günü saat :16.00'da Anıtpark'ta Düzcelilerle birlikte olacağını hatırlatan CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber ise, bilbordlarda yapılan adaletsizliğe tekrar dikkat çekerek yaptığı konuşmada, Düzceliler'in birlik olmaları çağrısını yeniledi:

CHP bilbordlarda milletvekili adayı Zafer Teber'in fotoğraflarının kaldırılması üzerine bunun yerine siyah bant üzerine beyaz bir yazıyla “ Adayına sahip çık Düzce, Adaletsizliğe  karşı karar sizin” mesajıyla kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştı.

Haber;E.TAYHAN