Ak Parti Düzce İl Teşkilatı dün akşam düzenlediği program ile Belediye ve İl Genel Meclis adaylarını tanıttı.Düzenlenen programa, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş'in yanı sıra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, eski TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Karabük eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile çok sayıda partili katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan, aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ekibini tanıttı ve beraber yürüyecekleri bu yolda neler yapacaklarını sıraladı. Keleş "Bu ekip başarılı, bilgili, deneyimli ve çalışkan insanları bünyesinde barındırıyor. Bu ekip Düzce'mizin zengin etnik ve kültürel dokusunu, mozaiğini temsil ediyor.Bu ekip, birçok meslek grubundan insanı, esnaflarımızı, sanayicimizi, işadamımızı, emeklimizi bünyesinde barındırıyor. Bu ekip istikbalimizin güvencesi gençlerimizi, hanım kardeşlerimizi bünyesinde barındırıyor. Bu ekip, Düzce'mizi yani sizleri temsil ediyor. Bu ekip ortak aklı ortaya çıkaran, halkın sesine kulak veren katılımcı belediyecilik anlayışı ile yine sadece fiziksel ihtiyaçlarımızı karşılayan bir belediye olmaktan öte, sosyal ve manevi ihtiyaçlarımızı da karşılayan kültürel belediyecilik anlayışı ile yoksulu, ihtiyaçlıyı, kimsesizleri, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, engellilerimizi düşünen ve onların rahatça yaşayabileceği bir Düzce kuracak olan, sosyal belediyecilik anlayışı ile doğal kaynaklarımızı, hava, su ve toprağı koruyan, temiz tutan çevre dostu belediyecilik anlayışı ile, altyapı ve üst yapısıyla, rahat ulaşım imkanlarıyla, park ve bahçeleriyle, spor, kültür, sanat ve sosyal tesisleriyle örnek gösterilecek, hizmet orataya koyacak, hizmet belediyeciliği anlayışıyla, Düzcemiz'i ve sizi tanıştırmak ve buluşturmak istiyor. Bu kadro, bu ekip, Düzcemiz'i aydınlık yarınları taşımak için, çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için modern ve yaşanabilir bir kent ortaya çıkartmak için, Kalıcı Konutlar için, baştacımız Konuralp için, Düzcemiz için, cefakar ve fedakar çalışkan insanlarımız için, bulunmaz güzelliklere sahip tabiat varlıklarımız için, cansiperane çalışmak için, sizden görev ve yetki bekliyor" dedi.



Keleş konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Allah'ın izni ve Düzceli kardeşlerimizin destekleri ile göreve geldiğimizde, bizleri bu göreve layık gören ve seçimi kazanmamız için gece gündüz karşılıksız çalışan teşkilatımızı hiç bir zaman unutmamamız gerekiyor. Düzcemiz'e ve Düzce insanımıza mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 saat, 365 gün koşulsuz ve mazeretsiz hizmet borcumuz olduğunu aklımızdan bir an bile çıkartmamamız gerekiyor. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumamız gerektiğini, şeffaf, hesap verebilen bir yönetim anlayışıyla hizmet etmemiz gerektiğini, şehrimizin her köşesini ve insanımızın tamamını eşit görüp, adeletli hizmet yapmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. Birlikte çıktığımız bu kutlu yolculukta bahtınız ve bahtımız açıkolsun. Allah yer ve yardımcınız olsun."